Ležišče Maxi memory SP

Ležišče MGM Maxi memory SP

Vzmetnica Maxi Memory SP zadovoljuje vse tiste, ki imajo zelo visoke kriterije glede udobja, higiene in dobrega, zdravega spanja.

Opis

Vzmetnica zadovoljuje vse tiste, ki imajo zelo visoke kriterije glede udobja, higiene in dobrega, zdravega spanja. MEMORY – spominska pena (5 cm) nudi telesu zelo dobro anatomsko oporo in daje pri ležanju občutek lebdenja. Hrbtenica je stalno v pravilno ravnem položaju, zato odvečnega obračanja med spanjem ni. Izvlečki ALOE VERA v blagu delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem. Zato se na vzmetnici dobro in zdravo spi. Zbujamo se spočiti in zbrani.

Lastnosti

Opora

» 7 consko žepkasto jedro nudi zelo dobro oporo in se telesu povsem prilagaja. Pri obtežitvi ležalne površine reagirajo samo vzmeti, ki so obremenjene. Neobremenjene ostanejo v mirovanju.
» Pas profilirane pene na obodu ojača jedro na robovih in preprečuje posedanje perifernih vzmeti. S tem je odpravljen neprijeten občutek drsenja proti robu ležišča.
» Prva obloga na žepkastem jedru je bela mehko iglana vata, ki površinsko poveže vzmeti, ojača jedro na ležalni površini in izolira vzmetenje od ostalih polnil ležalne površine.
» Mehko iglana vata skupaj s profilirano peno na obodu zapira žepkasto jedro v BOX škatlo.

Udobje ležalne površine

» »MEMORY« – spominska pena (D55 – 5 cm) povsem objame telo v vseh stičnih točkah z ležalno površino in daje zelo prijeten občutek mehkega udobja.
» 3A – HL – PN pena na drugi strani omehča ležalno površino, zmanjšuje pritisk jedra na telo in daje prijeten občutek udobja.
» Žepkasto jedro obloženo s polnili je zaščiteno s snemljivo zračno preobleko, ki preprečuje direkten kontakt z materiali BOX škatle.
» Elastično blago preobleke obdelano z izvlečki ALOE VERA je reliefno prešito z antialergijskim polnilom Termofil in izolacijsko povezovalno 3D tkanino v fiksno ležalno blazino.
» Ležalna blazina je prijetno mehka, zračna in udobna. Poleti daje prijeten občutek svežine, pozimi nas prijetno greje.
» MEMORY – Ležalna površina (ležalna blazina in žepkasto vzmetenje) se telesu povsem anatomsko prilagaja.
» MEMORY – spominska pena točkovno podpre telo in se povsem prilagodi oblikam telesa – ga objame ter daje zelo prijeten občutek udobja.
» Ležalna površina na drugi strani je mehka, zračna in udobna.
» Na obodu ležišča je štiristransko vgrajen 3D zračni trak, ki omogoča maksimalen pretok in kroženje zraka v ležišču. Ležišče je zato suho in ni pogojev za nastanek kondenza, posledično plesni in neprijetnih vonjav.
» Preobleka ležišča je snemljiva in pralna (40 stopinj C).

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR