Otroške / mladinske sobe

Naše otroške in mladinske sobe Alples so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let.

Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok.

Pri načrtovanju sobe bomo pozorni na to, da bo ta sestavljena iz treh sklopov. To so sklopi za učenje in igro, za spanje in počitek ter tretji, prostor za shranjevanje.

Mladinska soba Center z modernim dizajnom dviga razpoloženje v prostoru. Na voljo je v osnovnem lesnem dekorju beljeni bor, ki se lahko kombinira s frontami v barvi lak sijaj bela ali iveral bela.

Nove mladinske in otroške sobe Magnet so namenjene tako najmlajšim kot malo starejšim otrokom ter mladostnikom. Primerne so za učenje kot za preživljanje prostega časa. Pohištvo je oblikovano tako, da nudi optimalno količino shranjevalnega prostora, kar pomeni, da soba vašega otroka ali mladostnika ne bo razmetana, igrače in šolske potrebščine pa bodo imele svoje mesto.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR