Predsobe

Predsoba je prvi prostor, ki vas pozdravi ob prihodu. Običajno ni prostorna, zato je še toliko bolj pomembno, da je lepa in dobro organizirana. To ni težko doseči z izbiro pravega pohištva.

Obešalne stene in omare za plašče, omarice za čevlje, prostor, kamor lahko sedete, da se preobujete, so osnovni elementi predsobe. Vsaka stvar bo tako na svojem mestu tudi, ko boste v ogledalu preverili svoj videz tik pred odhodom in pograbili ključe z mesta, kjer imate prostor za malenkosti, ki jih potrebujete preden spet zapustite dom. Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba čistih ravnih linij z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?

Program Center je zasnovan na osnovi preprostih linij, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Osnovni dekor je svetli lesni dekor beljeni bor (Fleetwood). Trije različni ročaji, ki so na izbiro, pomembno prispevajo h končnemu videzu pohištva. Naj bo vaša predsoba svetla s sodobnimi elementi.

Po lastnih željah si uredimo predsobo, ki je prostor srečevanja, odhajanja in vračanja in ga prav tako uredimo po lastnih idejah glede barv in oblik. Pri tem ne gre pozabiti na dodatne potrebe, kot sta shranjevanje oblačil, obutve in ne nazadnje- končni pogled v ogledalo. Tako opremljeni prostori so privlačni tako za stanovalce kot za obiskovalce- pritegnejo nas k sebi. Magnet pač!

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR