Kuhinje Bauformat

Gre za DRUŽINSKO PODJETJE. ustanovljeno leta 1917, ki se je zdaj, v svoji tretji generaciji razvilo v skupino podjetij, ki je s 4 blagovnimi znamkami prisotna na mednarodnem tržišču. Kuhinje BAUFORMAT in BURGER pokrivajo celoten tržni spekter od vstopnega modela do premium segmenta.

BURG slovi po vrhunskih električnih napravah, blagovna znamka BADEA pa je sinonim za individualno izdelano kopalniško pohištvo.

Imajo 105 LET IZKUŠENJ, naredijo okoli 650 KUHINJI NA DAN, imajo 1.200 zaposlenih, to pa so številke, ki povedo da gre za enega največjih proizvajalcev kuhinj v Evropi. Ponašajo se z znakom kakovosti "MADE IN GERMANY"! Nemška kakovost pa je merilo in prevladujoča maksima na vseh področjih proizvodnje v njihovi skupini podjetij. Najsodobnejša mehanska proizvodnja in visoki okoljski standardi so povezani s kvalificirano obrtniško spretnostjo za ustvarjanje visoko avtomatiziranega delovnega procesa. Navsezadnje je dan za dnem, vsaka kuhinja, ki zapusti njihove tovarne, izdelek po meri, za katerega zagotavljajo kakovost.

Izbiramo lahko med mnogo različnimi višinami spodnjih omaric, pultov, visečih in visokih elementov. Tudi različni materiali in barve nam dopuščajo možnost kombiniranja in ustvarjanja popolnoma personalizirane kuhinje za vaš prostor in stilski okus.

Brezročajne kuhinje

Trend, kjer je v omarice vgrajen profilni ročaj do katerega sežete s prsti in izvlečete ličnico. Tako se ohranijo linije in čistoča površine.

Kuhinje z ročaji

Poleg izbrane barve, je tudi izbor ročaja pomemben detajl za končni izgled vaše nove kuhinje. Ponujamo ogromen izbor nasadnih, modernih in klasičnih ročajev.

Klasične kuhinje

S profiliranjem mdf ličnice dobimo reliefe, ki pričarajo izgled podeželske ali klasične kuhinje.

Drugi prostori

Na voljo so tudi nekateri elementi za opremljanje dnevne sobe, pisarne, shrambe ali pralnice.

Posebnosti in dodatki

Skriti dodatki v omaricah naredijo kuhinjo tako posebno in funkcionalno. Prepričani smo da lahko izpolnimo prav vse želje naših kupcev.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR