Kuhinje

Ponujamo vam 2 programa kuhinj, tako dosegamo krog nezahtevnih kupcev, kot tiste s posebnimi željami. Vaša naloga je, da si izberete želen model kuhinje, barvo in ročaje, nato pa skupaj, glede na vaš prostor, želje in potrebe, smiselno in optimalno sestavimo elemente, narišemo, pripravimo slike ter izdelamo ponudbo.

Alples logo

Z bogato tradicijo si je podjetje Alples pridobilo izkušnje in znanje s katerimi so znali izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudijo kupcem. Njihov slogan je “ko stanovanje postane dom”, saj je poslanstvo Alplesa, da pomaga kupcem pri ustvarjanju doma.

Izbirate lahko med dvema programa. Prvi in najugodnejši program so blok kuhinje. Gre za tipske sestave katerih postavitev in barve so že v naprej definirane. Drugi program pa so modularne kuhinje oz. kuhinje po meri. Pri tem programu lahko izbirate med dvema materialoma front in sicer med iveralom in akrilom.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR