Dnevne Sobe

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor.

Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba čistih ravnih linij z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?

Prefinjena moderna dnevna soba v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve.

Dnevna soba Center je na voljo v svetlem lesnem dekorju Fleetwood (beljeni bor), ki je kombiniran z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belim dekorjem.

Po lastnih željah si uredimo dnevno sobo, ta glavni prostor druženja in počitka. Dragoceno je, če lahko opremo izberemo tako po količini, vrsti, barvah… Tako opremljeni prostori so privlačni tako za stanovalce kot za obiskovalce- pritegnejo nas k sebi. Magnet pač!

Ko je v vaši dnevni sobi Globus je le od vaših želja in prostora odvisno ali so v njej tudi garderobne omare ter če je del dnevne sobe spremenjen v delovni kotiček. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. V češnji ali kombinaciji češnje s peščeno bež.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR