Ležišče Dream Silver SP

Ležišče MGM Dream Silver SP

Dream Silver SP je vzmetnica s 7 conskim žepkastim vzmetenjem in udobno, snemljivo in pralno ležalno blazino iz SILVER CARE blaga.

Opis

DREAM SILVER SP – ZP je vzmetnica s 7 conskim žepkastim vzmetenjem in udobno, snemljivo in pralno ležalno blazino iz SILVER CARE blaga. Je vzmetnica za vsestransko uporabo. Zadovoljuje pa vse tiste, ki želijo dobro in zdravo spati na čisti, prijetno mehki in udobni ležalni površini.

Lastnosti

Opora

» 7 consko žepkasto vzmetenje nudi dobro oporo in se na obremenitve prilagaja oblikam telesa. Na obremenitev reagirajo samo vzmeti, ki so obremenjene, ostale so v mirovanju.
» Pas profilirane pene na obodu ojača žepkasto vzmetenje na robovih in preprečuje pretirano posedanje perifernih vzmeti. S tem je odpravljen neprijeten občutek drsenja proti robu ležalne površine.
» Mehko iglana vata kot prva obloga na žepkastem vzmetenju površinsko poveže vzmeti, ojača ležalno površino in izolira vzmetenje od ostalih polnil ležalne površine.
» Vzmetenje v BOX izvedbi - mehko iglana vata skupaj s profilirano peno na obodu zapira žepkasto vzmetenje v BOX škatlo.

Udobje ležalne površine

» PN pena obojestransko pritrjena na mehko iglano vato omehča ležalno površino in zmanjšuje pritisk jedra na telo ter daje prijeten občutek udobja.
» Notranja zaščitna snemljiva prevleka onemogoča direkten kontakt z materiali BOX škatle.
» Fiksna ležalna blazina – Blago preobleke je reliefno prešito s protialergijskim polnilom Termofil in izolacijsko povezovalno 3D zračno tkanino v fiksno ležalno blazino. Ležalna blazina je prijetno mehka, zračna in udobna. Poleti daje prijeten občutek svežine, pozimi nas prijetno greje.
» Zadrga snemljive preobleke – Protialergijska blazina preobleke iz SILVER CARE blaga je snemljiva z zadrgo in pralna (40 stopinj C). Blago preobleke omogoča pretok zraka, zato je ležišče zračno in suho.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR