O nas

Leta 2010 smo začeli poslovanje z idejo, da si kupec na enem mestu opremi celotno hišo ali stanovanje, s tem da nam prepusti načrtovanje prostorov in opreme, da nam prepusti organizacijo del in montaže… vendar je v teh časih težko kljubovati arhitektom in mizarjem, zato smo sčasoma prešli v ''salon pohištva malo drugače''.

Zato Vam pri nas ponujamo:

» prodajo in montažo kuhinj, vgradnih omar, spalnic, otroških ali mladinskih sob, predsobe in dnevne sobe, jedilnice, sedežne garniture, ležišča in notranja vrata.
» organizacijo dostave in odvoza po potrebi, ali celostne preureditve prostorov
» svetovanje in izris postavitve oz. ureditve bivalnih prostorov in kuhinj
» znanje in možnosti, da vam poiščemo želeno, postavitev ali kombinacijo, tako v kuhinji, kot v ostalih prostorih, čeprav nam proizvajalci tega ne dopuščajo.

Poleg vrhunskega slovenskega dobavitelja ALPLES iz Železnikov, vam ponujamo pohištvo in kuhinje tudi drugih blagovnih znamk, večino iz uvoza, da lahko tako ugodimo tudi manj zahtevnim kupcem.

V ponudbi so tudi jedilnice, ki so sestavni del vsake kuhinje. Ponujamo klopi, stole in mize priznane slovenske znamke MURALES in nekaj dobaviteljev iz uvoza.

Ponujamo tudi ležišča za udobno spanje, blagovnih znamk OPTIMO in LAGEA.

Sedežne garniture iz naše ponudbe so zelo kakovostne izdelave, ki nudijo ugodje in komfort dolga leta. Lahko izbirate med proizvajalci HOJA, MEBLAR, ČIMO in še nekaj manjših dobaviteljev.

Izredno ponosni smo na ponudbo notranjih vrat, kjer naš dobavitelj izdela vrata po meri, iz masivnega lesa v kombinaciji z mediapanom, s tremi nasadili, kar daje vratom večjo stabilnost in daljšo življenjsko dobo. V ponudbi so lakirani ali furnirani modeli, v raznih izvedbah in barvah, ter osnovni model 1600 v šestih barvah folije.

Možne so tudi razne zasteklitve, nadsvetlobe, predelave in dodelave…

Po konkurenčnih cenah vam nudimo tudi belo tehniko priznanih proizvajalcev:

» Bosch, Electrolux, AEG, Zanussi, Gorenje, Beko in ostali
» Pomivalna korita in pipe: Franke, Blanco, Shock, Apell, Foster, Alveus…
» Kuhinjske nape: Elica, Faber, Best, Sicabo, Airforce, Turboair…

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR