Prenovljen program Alples kuhinj

Objavljeno: 08/01/2024

Z veseljem vas obveščamo o prenovljenem programu Alples kuhinj, ki je rezultat stalne zavezanosti izboljšavam in prilagajanja potrebam naših strank. Podjetje Alples je vodilni proizvajalec pohištva v Sloveniji, ki je znano po svoji dolgoletni tradiciji, kakovosti in inovativnosti.

Prenovljen program kuhinj Alples prinaša veliko novosti, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše kupce. Osrednja novost je novi model kuhinje Aroma, ki s svojo sodobno obliko in funkcionalnostjo postavlja nove standarde v svetu kuhinjskega pohištva.

Prenovljen program Alples kuhinj

Z novim modelom kuhinje prihajata na voljo tudi dva nova materiala, ki sta rezultat najnovejših tehnoloških dosežkov na področju obdelave lesa. Furnirana ixtex fronta in barvna ixtex fronta sta materiala, ki sta izjemno odporna na obrabo in praske, hkrati pa ohranjata naravni videz in občutek lesa.

Poleg novih materialov so na voljo tudi nove barve korpusov in front, ki dopolnjujejo paleto obstoječih barv. Izbor je zdaj še večji, kar omogoča še večjo prilagodljivost in individualizacijo kuhinje po željah kupca.

Prenovljen program Alples kuhinj

Prenovljen program kuhinj Alples prinaša tudi nekaj novosti na področju dodatkov. Na voljo so dodatna podnožja in ročaji, ki omogočajo še večjo prilagodljivost pri oblikovanju kuhinje. Ročaji so na voljo v različnih stilih, od modernih do klasičnih, podnožja pa so na voljo v različnih višinah, kar omogoča prilagoditev kuhinje različnim potrebam in željam. Kar nekaj novosti pa vam lahko ponudimo tudi v programih dnevnih sob in jedilnic.

Prenovljen program Alples kuhinj

Poleg novosti, pa v široku ponudbi lahko še vedno najdete modele kuhinj Urbana, Satina, Plana, Trenta, Ikona, Start in Riva.

Prenovljen program kuhinj Alples je rezultat zavezanosti kakovosti, inovativnosti in zadovoljstvu naših strank. Z novim modelom kuhinje Aroma, novimi materiali in barvami ter dodatnimi podnožji in ročaji smo prepričani, da bomo v našem pohištvenem salonu M Studio zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in obiščete v Bršljinu 18A v Novem mestu in se prepričate o kakovosti naših izdelkov.

Morda vas zanima tudi

Zakaj se nakup kuhinje kot razstavni eksponat izplača?Read more +01 julija 2024 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Zakaj se nakup kuhinje kot razstavni eksponat izplača?

V pohištvenem salonu M Studio boste našli razstavne eksponate kuhinj priznanega proizvajalca Alples, ki se ponaša kot proizvajalec izjemno kakovostnega pohištva, ki zadovolji tudi najzahtevnejše kupce...
6 kosov pohištva, ki jih moramo imeti v svojem domuRead more +31 maja 2024 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

6 kosov pohištva, ki jih moramo imeti v svojem domu

Ko opremljamo svoj dom, se soočamo z vprašanjem, katere in kakšne kose pohištva izbrati, da bo naš prostor funkcionalen, udoben in obenem estetsko dovršen. Obstaja nekaj ključnih kosov pohištva...
Odprodaja eksponatovRead more +24 aprila 2024 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Odprodaja eksponatov – odlična priložnost za največje prihranke

Pri opremljanju doma se vsak posameznik sooči s pomembno odločitvijo glede izbire pohištva. Kako izbrati kakovostno pohištvo, ki bo hkrati estetsko privlačno, funkcionalno in da ne boste zapravili...
GOR