Prenovljen program Alples kuhinj

Objavljeno: 08/01/2024

Z veseljem vas obveščamo o prenovljenem programu Alples kuhinj, ki je rezultat stalne zavezanosti izboljšavam in prilagajanja potrebam naših strank. Podjetje Alples je vodilni proizvajalec pohištva v Sloveniji, ki je znano po svoji dolgoletni tradiciji, kakovosti in inovativnosti.

Prenovljen program kuhinj Alples prinaša veliko novosti, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše kupce. Osrednja novost je novi model kuhinje Aroma, ki s svojo sodobno obliko in funkcionalnostjo postavlja nove standarde v svetu kuhinjskega pohištva.

Prenovljen program Alples kuhinj

Z novim modelom kuhinje prihajata na voljo tudi dva nova materiala, ki sta rezultat najnovejših tehnoloških dosežkov na področju obdelave lesa. Furnirana ixtex fronta in barvna ixtex fronta sta materiala, ki sta izjemno odporna na obrabo in praske, hkrati pa ohranjata naravni videz in občutek lesa.

Poleg novih materialov so na voljo tudi nove barve korpusov in front, ki dopolnjujejo paleto obstoječih barv. Izbor je zdaj še večji, kar omogoča še večjo prilagodljivost in individualizacijo kuhinje po željah kupca.

Prenovljen program Alples kuhinj

Prenovljen program kuhinj Alples prinaša tudi nekaj novosti na področju dodatkov. Na voljo so dodatna podnožja in ročaji, ki omogočajo še večjo prilagodljivost pri oblikovanju kuhinje. Ročaji so na voljo v različnih stilih, od modernih do klasičnih, podnožja pa so na voljo v različnih višinah, kar omogoča prilagoditev kuhinje različnim potrebam in željam. Kar nekaj novosti pa vam lahko ponudimo tudi v programih dnevnih sob in jedilnic.

Prenovljen program Alples kuhinj

Poleg novosti, pa v široku ponudbi lahko še vedno najdete modele kuhinj Urbana, Satina, Plana, Trenta, Ikona, Start in Riva.

Prenovljen program kuhinj Alples je rezultat zavezanosti kakovosti, inovativnosti in zadovoljstvu naših strank. Z novim modelom kuhinje Aroma, novimi materiali in barvami ter dodatnimi podnožji in ročaji smo prepričani, da bomo v našem pohištvenem salonu M Studio zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in obiščete v Bršljinu 18A v Novem mestu in se prepričate o kakovosti naših izdelkov.

Morda vas zanima tudi

M-studio vzmetnicaRead more +19 februarja 2024 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Kako pomanjkanje kakovostnega spanca vpliva na naše vsakdanje življenje?

Z veseljem vas obveščamo o prenovljenem programu Alples kuhinj, ki je rezultat stalne zavezanosti izboljšavam in prilagajanja potrebam naših strank. Podjetje Alples je vodilni proizvajalec pohištva v Sloveniji...
Ustvarite prijetno harmonijo v domu med praznikiRead more +12 decembra 2023 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Ustvarite prijetno harmonijo v domu med prazniki

Vsako leto med prazniki želimo, da bi naš dom izžareval toplino in udobje. Vendar pa harmonija v domu ni omejena le na praznično obdobje, temveč bi jo morali gojiti skozi celo leto. S pravilno okrasitvijo doma...
Prenova kuhinjeRead more +13 novembra 2023 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Prenova kuhinje: Nasveti, ki vam bodo prihranili denar in stres

Prenova kuhinje je lahko za marsikoga stresno opravilo. S pravilnim pristopom in ob pomoči strokovnjakov lahko postane zelo prijetna in edinstvena izkušnja. Ena izmed prvih stvari, ki jo morate narediti, pred nakupom nove kuhinje...
GOR