Kuhinja Riva

Klasična kuhinja Riva je zaradi rustikalnega pridiha domača in estetsko dovršena na zunaj, v osnovi pa moderna kuhinja, ki vsebuje vse elemente sodobne kuhinje. Odlikuje jo brezčasna eleganca, ki s svojo naravno toplino v človeku vzbudi občutek domačnosti. Izdelana je iz lesa, kombiniranega z različnimi barvnimi površinami, ki dajo prostoru unikaten pečat in naredijo kuhinjo Rivo zares vašo.

Kuhinja Riva s svojo oplaščeno okvirno fronto predstavlja stil, s katerim dosežemo preplet modernega in tradicionalnega. Moderna kuhinja je na voljo v izbranih žlahtnih barvah, z barvo lesa pa pridobi pridih domačnosti in topline.

V ponudbi so tri barve – bela premium, laneno siva, antracit, ki jih po želji kombiniramo z dodatki v vseh lesnih dekorjih. Vrata in predali kuhinje so izdelani iz MDF plošče debeline 19,5mm, oplaščene s folijo v mat obdelavi z okvirno vidno konstrukcijo.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR