Spalnica Magnet

Nova spalnica Magnet prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem. Elegantni, prostorni dizajn z inovativnimi rešitvami ustvarjajo sproščujočo oazo dobrega počutja.

Skrbno oblikovane podrobnosti pohištva spalnice Magnet dopolnjujejo raznoliki osnovni elementi, prostorne garderobne omare, postelje z zračnim podnožjem, različni ročaji ter naravni materiali, ki zagotavljajo zdrav spanec ter regeneracijo telesa.

Spalnico Magnet še posebej odlikuje v nočne omarice nevidno vgrajena zaščita pred elektromagnetnim sevanjem. Protect You Technology v spalnici je odraz naprednega razvoja zdravju prijaznega pohištva.

Garderobne omare z mehkim zapiranjem, skupaj z osnovnimi elementi in posteljami dopuščajo spremembe v postavitvi ter nudijo optimalen izkoristek prostora. Zračne postelje Magnet z nastavljivim dnom po višini navdušujejo s preprostimi zaobljenimi linijami in mehko oblazinjeno vzglavno končnico v treh barvah tkanine.

Prilagodite spalnico Magnet svojim željam in potrebam! Tako ustvarjen bivalni prostor nas pospremi v mirno noč in zbudi v svež nov dan.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da M-Studio hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.

    GOR