Akustični paneli - estetska privlačnost in izjemna funkcionalnost

Objavljeno: 10/03/2024

Akustični leseni paneli so postali priljubljeni med vrhunskimi oblikovalci in ljubitelji dizajna. Njihova estetska privlačnost in funkcionalnost jih uvrščata v sam vrh dekorativnih in akustičnih dodatkov, primernih za montažo na stene ali strope. Z njimi lahko oblikujete trendovske predelne stene, ki bodo pritegnile vsako oko.

Akustični paneli

Ti visokokakovostni akustični paneli so zasnovani za vzdržljivost in odpornost na težke pogoje, kar omogoča njihovo namestitev v različnih prostorih, vključno s kuhinjami, kopalnicami, predsobami in poslovnimi prostori.

Akustični paneli so idealna rešitev za izboljšanje akustike in estetike doma, ali poslovnega prostora. Njihov topel in elegantno oblikovan videz se bo popolnoma prilegal kateremkoli ambientu.

Poleg dekorativne funkcije, akustični leseni paneli ponujajo tudi zvočno absorpcijske lastnosti. Dokazano absorbirajo širjenje zvočnih valov, kar bistveno izboljša akustične lastnosti prostora.

Zmanjšanje hrupa do 50% pa ustvarja ugodno in pomirjujoče okolje, bodisi doma ali na delovnem mestu. Ponašajo pa se tudi s FSC certifikatom, ki zagotavlja odgovorno in trajnostno uporabo gozdnih virov.. Zasnovani so v skladu z načeli naravnosti, trajnosti in estetske privlačnosti.

Akustični paneli

Za marsikoga zna biti prenova doma zelo stresna izkušnja. Namestitev akustičnih panelov pa je izjemno preprosta in jo lahko opravite sami. Dimenzije lesenih panelov, ki segajo do 280 cm v višino in 60 cm v širino, omogočajo vgradnjo od tal do stropa v večini dnevnih sob in pisarn. Namestite pa jih lahko tudi na strop.

V pohištvenem salonu M Studio boste našli akustične panele v različnih barvah in glede na vaše želje ter barvne kombinacije vašega doma, vam bomo pomagali izbrati najboljše. Kontaktirajte nas na 059 013 442 ali info@m-studio.si, ali pa nas obiščite v Bršljinu 18A, v Novem mestu.

Morda vas zanima tudi

M-studio vzmetnicaRead more +19 februarja 2024 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Kako pomanjkanje kakovostnega spanca vpliva na naše vsakdanje življenje?

Z veseljem vas obveščamo o prenovljenem programu Alples kuhinj, ki je rezultat stalne zavezanosti izboljšavam in prilagajanja potrebam naših strank. Podjetje Alples je vodilni proizvajalec pohištva v Sloveniji...
Prenovljen program Alples kuhinjRead more +08 januarja 2024 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Prenovljen program Alples kuhinj

Z veseljem vas obveščamo o prenovljenem programu Alples kuhinj, ki je rezultat stalne zavezanosti izboljšavam in prilagajanja potrebam naših strank. Podjetje Alples je vodilni proizvajalec pohištva v Sloveniji...
Ustvarite prijetno harmonijo v domu med praznikiRead more +12 decembra 2023 By Hisa_Simo9882 in Nekategorizirano

Ustvarite prijetno harmonijo v domu med prazniki

Vsako leto med prazniki želimo, da bi naš dom izžareval toplino in udobje. Vendar pa harmonija v domu ni omejena le na praznično obdobje, temveč bi jo morali gojiti skozi celo leto. S pravilno okrasitvijo doma...
GOR