Nasveti pri izbiri pohištva

S svojim znanjem in izkušnjam vam svetujemo pri pravilnih odločitvah za pohištvo, potrudili pa se bomo realizirati vaše želje v skladu s sodobnostjo, udobjem, funkcionalnostjo, estetiko in barvitostjo celotnega ambienta.

 

Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so danes največkrat združeni v en prostor in prav zaradi tega je težnja po lepo, stilno, barvno in materijalno usklajenem prostoru še toliko večja.

 

Proizvajalci pohištva nudijo veliko svobode pri načrtovanju opreme, da zadovoljijo želje vsakega posameznika, vendar je potrebno želje in ideje uskladiti z razpoložljivim prostorom, življenjskimi navadami, kupno močjo in doseči optimalen izkoristek prostora in kakovost gibanja v kuhinji in ostalih bivalnih prostorih.

 

Pri načrtovanju in izdelavi nas vodi naša osnovna filozofija, to je prilagodljivost željam naših kupcev ter poudarjena skrb za kvaliteto pohištva. Za popolno zadovoljstvo morajo biti upoštevana tako pravila funkcionalnosti, kot posebnosti prostorov, ki jih opremljate. V primerih resnih omejitev, ki izhajajo iz prostora ali vaših posebnih želja, najdemo najboljši kompromis.

 

 

Katere so naše prednosti?

  • Meritve in svetovanje tudi na vašem domu
  • Brezplačna dostava in montaža
  • Kratki dobavni roki
  • garancija za kakovost
  • Ravno zaradi vseh teh značilnosti, mislimo, da smo prava izbira za nakup vašega novega pohištva.